Legater og fonde

Laura Mathilde Mortensens Legat af 7. februar 1969

Du kan som tidligere og nuværende barn på Skovgården søge dette legat til hjælp til uddannelse.
Ansøgning sendes til Skovgårdens forstander, og legatet administreres af bestyrelsen for Skovgården.

Casparyfondens Legat

Personer der, som barn eller ung har eller har haft ophold på et dansk børnehjem, har mulighed for at søge Casparyfondens Legat via Foreningen af Døgn- og Dagtilbud for udsatte børn og unge.
Støtten ydes individuelt til uddannelse, stiftelse af hjem eller tilsvarende formål.
Som tidligere elev på Skovgården har du derfor mulighed for at søge dette legat. Du kan printe ansøgningsblanket ud på FADD’s hjemmeside – eller hvis du ikke har mulighed for det, kan du kontakte os på Skovgården, så hjælper vi dig gerne.

Børnenes IT-Fond

Anbragte børn og unge kan ansøge om en computer hos Børnenes IT-Fond. Formålet med Børnenes IT-Fond er at give de anbragte børn og unge i Danmark bedre adgang til en computer, da organisationerne bag fonden mener, at adgang til en computer er en væsentlig forudsætning for at klare sig godt i det digitale samfund.

Som anbragt på Skovgården eller i plejefamilie har du muligheden for at ansøge Børnenes IT-Fond om en computer. Du finder en ansøgningsformular på Børnehjælpsdagens hjemmeside. Du kan også kontakte os på Skovgården, så hjælper vi dig gerne.

DR serien: Vores børnehjem

Se DRs serie "Vores Børnehjem" om 18 børns hverdag på Skolehjemmet Skovgården. I serien følger vi børnenes liv igennem et år og oplever med deres øjne, hvordan det er at bo et sted som Skovgården.