Temadag 2012

Temadag 2012 – Konkurrér og samarbejd

Den 31. oktober 2012 var det atter temadag på Skovgården med besøg af en række fagpersoner indenfor anbringelsesområdet for børn og unge.

Vi havde fornøjelsen at kunne præsentere professor Niels Åkerstrøm fra Institut for Ledelse, Politik og Filosofi på Copenhagen Business School som oplægsholder.
Niels Åkerstrøm har opbygget et solidt kendskab til bl.a. den offentlige sektors styrings- og ledelsesmodeller, og han kom bl.a. ind på de logikker og paradokser, som partnerskab kan afstedkomme.
På en interessant, tankevækkende og finurlig måde hjalp han med at få lidt mere hoved og hale i det, og trods det ”alvorlige” emne var der også plads til et forløsende grin.

Efterfølgende var der mulighed for at se, høre og afprøve, hvordan vi arbejder på Skovgården.

Det er en glæde at møde engagerede fagfolk, der er interesseret i at lade sig inspirere både af Niels Åkerstrøm og af medarbejderne på Skovgården.

DR serien: Vores børnehjem

Se DRs serie "Vores Børnehjem" om 18 børns hverdag på Skolehjemmet Skovgården. I serien følger vi børnenes liv igennem et år og oplever med deres øjne, hvordan det er at bo et sted som Skovgården.