Påklædning af nyansatte

For at sikre en god start for nye medarbejdere samt give en forståelse for kollegers arbejdsopgaver og kulturen på Skovgården, har vi lavet en påklædningsseddel til nyansatte. Herved introduceres alle nye til Skovgårdens faglighed og kultur, og påklædningssedlen indeholder dels møder med erfarne medarbejdere og dels faglige tekster, som den nyansatte skal læse.

I løbet af det første år kommer den nyansatte til at tale med medarbejdere fra alle faggrupper og dermed sikres, at nye medarbejdere kommer rundt i alle hjørner af organisationen.

På møderne vil den nyansatte modtage information fra medarbejdere, der ikke dagligt er nærmeste kollega til den nyansatte. På den måde får den nyansatte hurtigere en helhedsforståelse af arbejdet på Skovgården. I det daglige arbejde er alle afhængige af hinanden. Idéen er hurtigt og målrettet at overføre viden fra erfarne til nye medarbejdere. Det er den nyansattes opgave at træffe aftaler om møder med de erfarne medarbejdere.
I kolonnen til højre kan du se påklædningssedlen.

DR serien: Vores børnehjem

Se DRs serie "Vores Børnehjem" om 18 børns hverdag på Skolehjemmet Skovgården. I serien følger vi børnenes liv igennem et år og oplever med deres øjne, hvordan det er at bo et sted som Skovgården.