Hvordan hænger fluesmækkere, vandpistoler og tabeller sammen?

Mandag den 12. juni holdt skolen den årlige tabeldystdag. Eleverne har i ugerne op til trænet tabellerne i den daglige matematikundervisning. På tabeldystdagen fortsatte træningen ved at gøre tabeltræning til en leg.

Eleverne smækkede med fluesmækkere, spillede 'fire på stribe' med tabelstykker, satte klemmer på dinokort med tabelstykker, spillede spil med felter hvor tabellerne skulle remses op forfra, bagfra og på tid, og løb efter facitter med symboler på multibanen.
Det sjoveste for alle elever var uden tvivl vandpistolduellen, hvor to elever dystede i en udvalgt tabel. Den elev, der svarede hurtigst må skyde den anden elev med vandpistolen. Var man ikke hurtig nok til at svare, måtte man tage vandstrålen med tapperhed.

Alle elever er blevet bedre til tabelstykkerne efter den sidste tids intense træning og blev belønnet med is og diplomer.

Flere elever udtrykte efterfølgende, at de allerede glæder sig til tabeldystdagen næste år.

 
 

 

 

 

 

 Tilbage
 
 
  Skole- og behandlingshjemmet Skovgården   -   Sneslevvej 67   -   4250 Fuglebjerg   -   tlf 55 45 30 67   -   Skriv til os   -   CVR: 68505216Kontrol rapport